Lutronic Picoplus: Zo veel meer dan de beste tattoo laser ter wereld

Tattoo en PMU verwijdering

Heeft u spijt van een tattoo die u in het verleden heeft laten zetten en wil u deze liever weg? Heeft u permanente make-up laten zetten, maar bent u niet tevreden over het resultaat? Dan is de nieuwste generatie Lutronic Picoplus laser de oplossing! 

Deze laser is ideaal voor het verwijderen van een tattoo en permanente make-up pigmenten in de huid. De laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauw lijnen, lip lijnen en oog lijnen.

In een picoseconde geeft de picoplus laser een mechanische reactie en verpulvert dan de inktdeeltjes in de tatoeage tot extreem kleine deeltjes. Het lichaam kan deze minuscule inktdeeltjes gemakkelijk op een natuurlijke wijze afvoeren. Hierdoor is de tatoeage na elke behandeling steeds minder zichtbaar.

Een picolaser met 4 golflengtes maakt het mogelijk alle kleuren inkt op alle dieptes te verwijderen. Het geeft uitstekende resultaten, zonder littekens op lange termijn en werkt op alle huid en kleurtypes. Af en toe, als er veel pigment onder de huid zit, kan er een klein blaartje of wondje ontstaan, die we met een verband bedekken en die na een paar dagen genezen zal zijn.

De picolaser zorgt ervoor dat er geen schijnbeeld overblijft op het einde van de behandeling en is stukken minder pijnlijk dan andere lasers. Het is de meest ontwikkelde techniek tot op heden met zeer korte impulsen. Er zijn minder sessies nodig en deze zijn ook korter (5 tot 30 minuten) met als resultaat een kleinere investering voor de patiënt.

  • Stap 1 is de behandeling met de picolaser
  • Stap 2 is de “focused dots” behandeling

Waarom gebruiken wij een focused dots nabehandeling:

Wij willen namelijk (net zoals jij) een beter en sneller resultaat behalen en wij gaan daarom verder met onze unieke focused dots behandeling!

De focused dots behandeling is een gefractioneerde picolaser en die maakt allemaal het kleine gaatjes tot 3.2 mm in de huid. Op deze manier kan de warmte beter uit de huid en zal op deze manier blaarvorming voorkomen. Ook zorgt het ervoor dat er  versneld collageen en nieuwe gezonde huidcellen worden aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat de inktdeeltjes beter worden afgevoerd, zo zijn er dus minder behandelingen nodig. Het voorkomt littekens. Maar het is ook mogelijk om oude tatoeage littekens te verminderen of zelfs te verwijderen. Deze unieke nabehandeling zorgt ook voor een beter en sneller herstel.

FAQ

Gemiddeld heb je 3 tot 6 sessies nodig. Je moet weten dat het mogelijk is om je tatoeage helemaal te verwijderen . Na 1 sessie zal je al versteld staan van de resultaten! Tussen twee sessies moet je gemiddeld 8 weken wachten.

Het aantal sessies zal afhangen van verschillende factoren zoals de kleur(en) van de inkt van uw tattoo en de reactie van uw huid op de behandeling. De leeftijd van uw tattoo en het soort pigment, de densiteit ervan en de manier waarop de inkt in de huid is gezet (dermograaf of bamboo bijvoorbeeld) er zijn zoveel factoren die een invloed gaan hebben op het aantal sessies die u nodig zal hebben.

U kiest tenslotte hoever u wil gaan in het verwijderen van uw tatoeage. Als we over een vervaging spreken, bijvoorbeeld om de zone te bedekken met iets nieuws, dan is 1 sessie waarschijnlijk genoeg.

Pijn is relatief en zal door iedere persoon anders ervaren worden. De pijn is te vergelijken met een elastiekje dat op de huid terecht komt.