SkinPen – Collageen Inductie Therapie (CIT)

U bent de min of meer werkende, traditionele ontharingsmethodes beu? Je weet niet meer wat je moet kiezen? Warme of koude wax? Of toch maar elektrisch? Kies dan voor ontharing met laser. Het principe van ontharing met laser is eenvoudig: een lichtstraal, met een welbepaalde golflengte, roeit de haartjes met hun wortel uit, door de melanine te vernietigen.

Met laserontharing ben je definitief af van jouw ongewenste haargroei. Laserontharing is een veilige, snelle, effectieve manier om ongewenste beharing te verwijderen. Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Laser ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen.

Er is ook veel vraag naar een gladde, haar vrije huid op de oksels, baardstreek en liezen. Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan is laser ontharen in veel gevallen de beste oplossing.

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne littekens
  • Littekens van andere aard bijvoorbeeld brandwonden
  • Zon beschadiging
  • Pigmentstoornis
  • Grove poriën
  • Striemen/striae

De huid in de diepte vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné littekens. Naast het behandelen van acné littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren. De naald diepte kan in tegenstelling tot veel andere microneedling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige microneedling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Met de SkinPen wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. SkinPen is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

We adviseren een kuur van 3 tot 6 behandeling. Afhankelijk van indicatie kan dit aangepast worden. Er moet gemiddeld 4 weken tussen de behandeling zitten. Afhankelijk van indicatie kan deze termijn aangepast worden. We overleggen dit graag samen met jou.

We zijn blij om jou te mogen zeggen dat we altijd heel mooie resultaten boeken met deze behandeling.

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorg producten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.