SKINPEN

Vernieuw en verbeter
je huid van binnenuit

Bij Hw Clinic voeren we medische microneedling uit door middel van de SkinPen. Deze wordt ingezet om de huid van binnenuit te vernieuwen en te verbeteren, de SkinPen is veilig voor elke huidtype.

Wat is de Skinpen?

Naast het behandelen van acnelittekens is een behandeling met de SkinPen ook uitermate effectief in het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten die collageen en elastine aanmaken. Denk hierbij aan het verminderen van pigmentatie (ook melasma, zwangerschapsmasker) zodat de huid er weer egaal en stralend uitziet. Het verfijnen van poriën en het verminderen van fijne lijntjes.

OPLOSSINGEN

Wat doet de Skinpen tijdens de behandeling?

De huid in de diepte vernieuwen zonder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné littekens.

Naast het behandelen van acnelittekens is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren. De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere microneedling-systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige microneedling-systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Deze beide kenmerken zijn uniek.

WERKING

Hoe werkt de Skinpen precies?

Met de SkinPen worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. SkinPen is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

BEHANDELINGEN

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

We adviseren een kuur van 3 tot 6 behandeling. Afhankelijk van indicatie kan dit aangepast worden. Er moet gemiddeld 4 weken tussen de behandeling zitten. Afhankelijk van indicatie kan deze termijn aangepast worden. We overleggen dit graag samen met jou.

Behandelingsmogelijkheden

Pigmentstoornis

Striemen/striae

Acne littekens

Grove poriën

Zon beschadiging

Littekens van andere aard bijvoorbeeld brandwonden

NA DE BEHANDELING

Skinpen aftercare

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.