HW CLINIC

Prijslijst behandelingen

Consultatie

We analyseren de diepere huidlagen en brengen huidaandoeningen in beeld, op basis van uw huidanalyse brengen we uw huidtype en huidproblemen in kaart en stellen we een uitgebreid behandelplan voor. U moet weten dat veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen. Deze worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. We maken foto’s en analyseren de huid. U krijgt een duidelijk beeld van hoe de behandeling verloopt, wat de verwachte resultaten zijn en hoe vaak u de behandeling het beste kunt herhalen.

Prijzen

De prijzen van onze behandelingen zijn afhankelijk van het voorgestelde behandelplan. Globaal zou je kunnen stellen dat de prijs van de behandeling van een aantal zaken afhangt zoals:

  • Je leeftijd en de mate van volume verlies/veroudering/verslapping van het gezicht.
  • Hoe is de kwaliteit van de huid? Een zonbeschadigde huid of een rokers huid zal veel meer aandacht vragen om in goede conditie te komen.
  • Wat je allemaal wilt bereiken met de behandeling en hoe snel je het resultaat wilt bereiken.

Producten

Een persoonlijke benadering zorgt voor de mooiste resultaten. Daarom bieden wij geen producten online aan zonder product advies. We willen steeds de huid alert houden en inspelen op de behoefte van de huid.

Eerste afspraak

Kom je voor het eerst naar Hw Clinic?
Dan raden wij aan om eerst een consultatie te boeken online of bel ons op het nummer +32 486 51 72 04

DAMES

Dames Laserontharing

Definitieve ontharing dames | Alle huidskleuren en haartypes | Vanaf 2 zones -10%, vanaf 3 zones -20% korting. Prijzen zijn per sessie

DAMES EN HEREN

HEALITE II™ serie