OVER ONS

Het verhaal achter
HW Clinic

Als verpleegkundige werkte ik in het ziekenhuis van Knokke en daar kreeg ik de nodige medische en menselijke opleiding. Deze ervaring heb ik omgezet naar mijn eigen zaak waarbij ik op dagelijkse basis mensen help naar een betere gezondheid.

De start van HW Clinic

Na 6 jaar ervaring als verpleegkundige in de medische sector besloot ik een esthetisch centrum in Brugge te openen.

Hw Clinic is een centrum met specialisatie in pre- en postchirurgische behandelingen, huidverjonging en laserbehandelingen. Zowel mannen als vrouwen kunnen in alle privacy genieten van onze professionele behandelingen.

Hoe werkt HW Clinic

Met de passie die ik heb voor de huid wilde ik graag andere mensen helpen. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft eigen wensen en behoeften op het gebied van huidproblemen. Daarom hecht ik veel waarde aan een zorgvuldige diagnose en een behandelplan op maat voor mijn patiënten.

Ieder mens is uniek voor mij en dat maakt het vak voor mij leuk en inspirerend. Een eerlijke en goede voorlichting staat voorop want ik streef naar tevreden patiënten die goed in hun vel zitten. Onze clinic werkt ook samen met specialisten om een correcte analyse van uw huid te kunnen maken, wat wij zeer belangrijk vinden.

Een verzorgde omgeving met de meest kwaliteitsvolle toestellen in ons vakgebied om je een zo goed mogelijk resultaat te bieden.