Over ons

Het verhaal achter HW Clinic

Als verpleegkundige werkte ik in het ziekenhuis van Knokke en daar kreeg ik de nodige medische en menselijke opleiding. 

 

Ons verhaal

Na 6 jaar ervaring als verpleegkundige in de medisch sector besloot ik een esthetisch centrum in Brugge te openen.

Hw Clinic is een centrum met specialisatie in pre en postchirurgische behandelingen, huidverjonging en laser behandelingen. Zowel mannen als vrouwen kunnen in alle privacy genieten van onze professionele behandelingen.

Met de passie die ik heb voor de huid wilde ik graag andere mensen helpen. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft eigen wensen en behoeften op het gebied van huidproblemen. Daarom hecht ik veel waarde aan een zorgvuldige diagnose en een behandelplan op maat voor mijn patiënten. Ieder mens is uniek voor mij en dat maakt het vak voor mij leuk en inspirerend. Een eerlijke en goede voorlichting staat voorop, want ik streef naar tevreden patiënten die goed in hun vel zitten. Ons clinic werkt ook samen met specialisten om een correcte analyse van uw huid te kunnen maken, wat wij zeer belangrijk vinden. 

Een verzorgde omgeving met de meest kwaliteitsvolle toestellen in ons vakgebied, om U een zo goed mogelijk resultaat te bieden.

Zeer warm onthaal, heel vriendelijke dame Perfecte uitleg van alles Zou niemand anders aanraden Echt top !

Shari Demey

Ik voel me ook heel veilig omdat ik de behandeling onderga bij een medisch centrum, onder leiding van een verpleegkundige. Dit met de perfecte kennis van het toestel en de huid. Het gaat tenslotte over een krachtig toestel op je eigen lichaam. Ik kan HW Clinic iedereen aanraden! Wat een professionele zaakvoerster!

Laura vandenberghe

Maryam heeft me uitstekend ondersteunt en me de nodige uitleg gegeven. Na slechts 1 behandeling hoefde ik al bijna niets meer te scheren bij de behandelde zones 😍 best place, best quality, topservice! 💥 ⭐️

Julie Neyt