Hydrafacial

Direct een boost
met Hydrafacial

Snel, efficiënt en met direct resultaat. Je huid ziet er gelijk stralend, fris en gezond uit! Ideaal voor als je eens een feestje hebt of iets speciaals… of gewoon omdat jij het verdient!

Wat is Hydrafacial?

De hydrafacial is een unieke gezichtsbehandeling die de huid reinigt, peelt en hydrateert in één behandeling. Het resultaat na een hydrafacial is een intens gevoede, stralende huid zonder mee-eters. Het is niet voor niets dat dit de nummer 1 behandeling is onder vele film- en muzieksterren. Deze behandeling kan toegepast worden bij ieder huidtype.

De Hydrafacial belooft je de beste huid van je leven in slechts 3 stappen:

1.

Reinigen + peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

2.

Extractie + hydratatie

Verwijder uit poriën onzuiverheden met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst lest van de huid.

3.

Insluizen + bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Hydrafacial pakketten

30 min

De Silver HydraFacial zorgt voor versteviging en elasticiteit, je huid wordt gezuiverd en de teint egaliseert. De behandeling reinigt diep, voert extracties uit en hydrateert de huid met behulp van superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Ideaal als onderhoudsbeurt of als je weinig tijd hebt.

45 min

Gold Hydrafacial

Bij de Gold HydraFacial voegen we een gepersonaliseerde booster toe op maat van jouw grootste skin issue: fijne lijntjes, rimpels, huidstructuur, verstopte poriën, … Daarnaast werken we met LED-licht therapie die ervoor zorgt dat de booster dieper in de huid werkt en waarbij we rood- (stimuleert collageen)
en blauw licht (anti-bacterieel) kunnen combineren.

60 min

Platinum Hydrafacial

Ervaar de ultieme HydraFacial-ervaring. Begin het ontgiftings proces met lymfedrainage. Deze extra optie bevordert de bloed- en vochtcirculatie voor een extra frisse, levendige look. Dat komt omdat, wanneer de lymfen doorstromen, jouw huidcellen voorzien worden van extra vocht en afvalstoffen meteen afgevoerd worden. 

Ga door met de huid grondig te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een gepersonaliseerde booster. De resultaten van deze behandeling worden verhoogd en verlengd dankzij de toevoeging van ledtherapie.

Veelgestelde vragen

Doordat deze unieke behandeling de huid reinigt, peelt, de mee-eters verwijdert en vervolgens insluist met vitaminen, peptiden, antioxidanten en hyaluronzuur beloven wij een ware glow na afloop. Door de toevoeging van lymfedrainage, premium boosters en led therapie zul je het maximale uit de behandeling halen. Maar iedere behandeling geeft na 1 behandeling al resultaat. Wij raden aan om deze behandeling eens per 30 dagen bij te houden voor het mooiste resultaat. Deze behandeling is ook heel goed te combineren met onze andere behandelingen zoals de SkinPen of een peeling. Na de behandeling kun je doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Je hebt na een Hydrafacial namelijk geen last van hersteltijd, pijn of irritatie. 

Wereldwijd wordt elke 15 seconden een HydraFacial uitgevoerd. Dat is zeer veel en staat ongeveer gelijk aan 2 miljoen behandelingen die vorig jaar wereldwijd zijn gegeven!

Absoluut! De HydraFacial is er voor iedereen, zelfs de meest gevoelige huidjes. Het grote voordeel van deze behandeling is immers dat onze huidspecialisten die behandeling kunnen aanpassen aan de noden van jouw huid. Een perfecte match dus

Geen zorgen, na de behandeling kan je gewoon weer naar het werk, op restaurant of naar een meeting. Omdat de behandeling diepreinigend en opfrissend is, zal je omgeving geen verschil zien, tenzij een stralende gloed en een frisse teint. Wie wil kan na de procedure ook meteen weer make-up aanbrengen.

Hoewel één behandeling volstaat om de huid een snelle oppepper te geven (denk: een mooie glow en jeugdige blos) is een maandelijks onderhoud ideaal voor het mooiste resultaat. Op deze manier houdt het effect het langste aan.

Heb je fillers of botox? Wacht dan 14 dagen voor je een HydraFacial plant. Om irritatie te voorkomen gebruik je best geen producten met retinol drie dagen voor en na de behandeling.

Integendeel, de behandeling is zelfs zeer ontspannend. Een ideaal relaxmomentje voor jezelf dus, en dat je er na afloop extra fris uitziet is natuurlijk mooi meegenomen.

Omdat de behandeling voor een tijdelijke verheldering van de teint zorgt, lijken pigmentvlekken optisch verminderd.

Het diepreinigend effect van de behandeling zal de poriën zuiveren wat acne bevordert. Afhankelijk van de mate van het probleem zal de huidspecialiste het zuurpercentage aanpassen om acne zo efficiënt mogelijk aan te pakken.

Dankzij de grondige zuivering in combinatie met de cocktail van verschillende antioxidanten en geneutraliseerde zuren wordt de huid in de diepte gehydrateerd en gestimuleerd. Je ziet er na de behandeling dus instant fris en stralend uit. Voor een langdurig effect op huidveroudering zijn er echter andere behandelingen geschikt.