HydraFacial

Ben jij op zoek naar een gezichtsbehandeling waarbij jouw huid een direct zichtbare boost en glow krijgt? Dan is HydraFacial zeker iets voor jou. Snel, efficiënt en met direct resultaat. Je huid ziet er gelijk stralend, fris en gezond uit! Ideaal voor als je eens een keer een feestje hebt. Of iets speciaals… of gewoon omdat jij het verdient!


Wat is HydraFacial?

De hydrafacial is een unieke gezichtsbehandeling die de huid reinigt, peelt en hydrateert in één behandeling. Het resultaat na een hydrafacial is een intens gevoede, stralende huid zonder mee-eters. Het is niet voor niets dat dit de nummer 1 behandeling is onder vele film -en muzieksterren. Deze behandeling kan toegepast worden bij ieder huidtype. De Hydrafacial belooft je de beste huid van je leven in slechts 3 stappen:

1.Reinigen + peeling: leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.
2.Extractie + hydratatie: verwijder uit poriën onzuiverheden met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst lest van de huid.
3.Insluizen + bescherming: verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Hydrafacial maakt geen onderscheid en pakt alle huidverzorgingsbehoeftes aan:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidtextuur
  • Bruine vlekjes
  • Vette onzuivere huid
  • Zichtbare Poriën
  • Egale en energieke teint
  • Elasticiteit en stevigheid
  • Mee-eters

Silver HydraFacial (30 min)

De Silver HydraFacial zorgt voor versteviging en elasticiteit, je huid zuivert en de teint egaliseert. De behandeling reinigt diep, voert extracties uit en hydrateert de huid met behulp van super serums gevuld met anti-oxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Ideaal als onderhoudsbeurt of als je weinig tijd hebt.

Gold HydraFacial (45 min)

Bij de Gold HydraFacial voegen we een gepersonaliseerde booster toe op maat van jouw grootste skin issue: fijne lijntjes, rimpels, huidstructuur, verstopte poriën, … Daarnaast werken we met LED-licht therapie die ervoor zorgt dat de booster dieper in de huid werkt en waarbij we rood licht (stimuleert collageen)
en blauw licht (anti-bacterieel) kunnen combineren.

Platinum HydraFacial (60 min)

Ervaar de ultieme HydraFacial ervaring. Begin het ontgiftingsproces met lymfedrainage. Deze extra optie bevordert de bloed- en vochtcirculatie voor een extra frisse, levendige look. Dat komt omdat, wanneer de lymfen doorstromen, jouw huidcellen voorzien worden van extra vocht en afvalstoffen meteen afgevoerd worden. Ga door met de huid grondig te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een gepersonaliseerde booster. De resultaten van deze behandeling worden verhoogd en verlengd dankzij de toevoeging van LED therapie.

Aanvullende behandelingen bij HydraFacial

Dermaplaning

Dermaplaning is een manuele/mechanische behandeling. Door middel van een steriel, voor dermaplaning ontworpen, mesje worden alle dode huidcellen en donsharen verwijderd.
Door eerst de dermaplaning uit te voeren, kunnen deze behandelingen dieper en beter hun werk doen. Voeg dermaplaning toe aan je HydraFacial en ervaar de ultieme GLOW.
Onder hier meer over Dermaplaning

Masker

Zalig ontspannen terwijl de huid een extra boost krijgt.

Hydrafacial Perk Eye/Perk Lips

Upgrade je HydraFacial behandeling met een oog- of lip booster! De Perk Eye gaat de delicate huid rondom de ogen zachtjes exfoliëren, diep voeden, oplichten en fijne lijntjes verminderen. De Perk Lips geeft de lippen een hydratatieboost en plumping effect. Nadien krijg je de booster mee naar huis om verder te gebruiken.

SkinPen

De SkinPen medische microneedling zorgt voor intense huidverbetering: structuurverbetering, anti-aging, egaliteit, pigmentatie, porietextuur, littekens,…
Enkel niet geschikt bij actieve acné, zwangerschap of borstvoeding.

LED Therapie

Led therapie verhoogt het resultaat van de behandeling met ongeveer 40% op alle mogelijke manieren: meer herstel van de huid, egaliteit, roodheden, pigmentatie, littekens, structuurverbetering, anti-aging, extra glow,..

HydraFacial Keravive (hoofdhuidbehandeling)

Een gezonde hoofdhuid staat gelijk met gezond haar!
HydraFacial Keravive is de eerste en enige behandeling ter wereld die zich focust op een gezonde hoofdhuid. Deze unieke behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen!
HydraFacial Vortex Technology en Keravive Peptide Complex Solution reinigt, exfolieert en stimuleert. Door een gepatenteerde mix van groeifactoren en huidproteïnes wordt de hoofdhuid gehydrateerd , gevoed en gestimuleerd.
Het resultaat? Dikker, gezonder ogend haar. En dit resultaat zagen we duidelijk bij de behandelingen die we reeds uitvoerden!

We adviseren 3 behandelingen, 1x per maand. Bij deze kuur zijn ook 3 flesjes Peptide complex solution inbegrepen. Dit product gebruik je dagelijks minimum 1 x per dag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Doordat deze unieke behandeling de huid reinigt, peelt, de mee-eters verwijdert en vervolgens insluist met vitaminen, peptiden, antioxidanten en hyaluronzuur beloven wij een ware glow na afloop. Door de toevoeging van lymfedrainage, premium boosters en led therapie zul je het maximale uit de behandeling halen. Maar iedere behandeling geeft na 1 behandeling al resultaat. Wij raden aan om deze behandeling eens per 30 dagen bij te houden voor het mooiste resultaat. Deze behandeling is ook heel goed te combineren met onze andere behandelingen zoals de dermapen of een peeling. Na de behandeling kun je doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Je hebt na een Hydrafacial namelijk geen last van hersteltijd, pijn of irritatie. 

Wereldwijd wordt elke 15 seconden een HydraFacial uitgevoerd. Dat is zeer veel en staat ongeveer gelijk aan 2 miljoen behandelingen die vorig jaar wereldwijd zijn gegeven!

Absoluut! De HydraFacial is er voor iedereen, zelfs de meest gevoelige huidjes. Het grote voordeel van deze behandeling is immers dat onze huidspecialisten die behandeling kunnen aanpassen aan de noden van jouw huid. Een perfecte match, dus

Geen zorgen, na de behandeling kan je gewoon weer naar het werk, op restaurant of naar een meeting. Omdat de behandeling diepreinigend en opfrissend is, zal je omgeving geen verschil zien, tenzij een stralende gloed en een frisse teint. Wie wil kan na de procedure ook meteen weer make-up aanbrengen.

Hoewel één behandeling volstaat om de huid een snelle oppepper te geven (denk: een mooie glow en jeugdige blos) is een maandelijks onderhoud ideaal voor het mooiste resultaat. Op deze manier houdt het effect het langste aan.

Heb je fillers of botox? Wacht dan 14 dagen voor je een HydraFacial plant. Om irritatie te voorkomen gebruik je best geen producten met retinol drie dagen voor en na de behandeling.

Integendeel, de behandeling is zelfs zeer ontspannend. Een ideaal relaxmomentje voor jezelf dus, en dat je er na afloop extra fris uitziet, is natuurlijk mooi meegenomen.

Omdat de behandeling voor een tijdelijke verheldering van de teint zorgt, lijken pigmentvlekken optisch verminderd.

Het diepreinigend effect van de behandeling zal de poriën zuiveren wat acne bevordert. Afhankelijk van de mate van het probleem, zal de huidspecialiste het zuurpercentage aanpassen om acne zo efficiënt mogelijk aan te pakken.

Dankzij de grondige zuivering in combinatie met de cocktail van verschillende antioxidanten en geneutraliseerde zuren wordt de huid in de diepte gehydrateerd en gestimuleerd. Je ziet er na de behandeling dus instant fris en stralend uit. Voor een langdurig effect op huidveroudering zijn er echter andere behandelingen geschikt.