OBSERV 520X

Maak nu kennis met de OBSERV 520X, een compleet nieuwe OBSERV en de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. OBSERV-huidanalyse is uitgegroeid tot een begrip onder huidexperts, toonaangevende merken en opleidingsinstituten over de hele wereld. Huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een ideale huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Zien is geloven! 

Huidverbetering begint met een goede huidanalyse. 

Wij gaan het onzichtbare, zichtbaar maken met ons professioneel, wetenschappelijk onderbouwd huidscanapparaat: Observ520x

Wil jij graag weten hoe het zit met de conditie van jouw huid? Gebruik jij de juiste producten voor jouw huid?
Welke behandelingen zijn voor jou geschikt? 
We onderzoeken zoveel mogelijk informatie over jouw huid, welke voedingsstoffen het mist, welke het nodig heeft. 

Wanneer je een huidconsultatie boekt, maken we een huidscan: de Observ520x brengt met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Nadien stellen we ook een op maat gemaakt product- en behandeladvies op.

Voor wie?
Een huidanalyse is doeltreffend voor iedereen. Tijdens de consultatie ontvangt u persoonlijk advies, wordt er een huidscan genomen en een behandelplan opgesteld.

 

 

Waarom?
Maakt het onzichtbare zichtbaar. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ heeft 6 verschillende licht modussen waardoor we verschillende – soms niet zichtbare huidproblemen – aan het licht kunnen brengen.

Wij vragen om zonder make-up naar de huidconsultatie te komen. Het liefst reinig je je huid op minstens 2 uur op voorhand en draag je géén dagcrème met UV-bescherming of foundation/poeder,.. Ogen/wenkbrauwen kunnen indien gewenst wel opgemaakt zijn. Op basis van de huidscan kunnen we je gericht adviseren over de beste behandelingen en verzorgingsproducten van Dermaceutic.