LPG Endermologie

Maak komaf met cellulite met LPG Endermologie

LPG Endermologie is vandaag de dag de bekendste en meest doeltreffende manier om komaf te maken met cellulitis, huidverslapping en overtollige kilo’s. Met een LPG-toestel (Cellu M6© integral, nieuwste toestel) wordt een diepe rolmassage uitgevoerd.

Waarom LPG Endermologie?

Deze behandeltechniek maakt verklevingen los en versoepelt het bindweefsel zodat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vocht en afvalstoffen doeltreffend worden afgevoerd. De behandeling is pijnloos en heeft een ontspannend effect.

Welke problemen worden opgelost met LPG Endermologie?

 • Cellulitis/sinaasappelhuid
 • Huidverslapping
 • Littekens door trauma
 • Pijnlijke spieren en gewrichten
 • Lipoedeem (vetophoping)
 • Oedeem (vochtophoping)
 • Striemen
 • Anti-aging
 • Veneuze insufficiëntie

OPLOSSINGEN

LPG Endermologie voor het gezicht

Met de SkinPen worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. SkinPen is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Met gezichtsendermologie behandelingen bieden we ondersteuning bij:

 • het verminderen van rimpels
 • verhelderen van de teint
 • verstevigen van de huid
 • verminderen van een dubbele kin

OPLOSSINGEN

LPG Endermologie voor het lichaam

Wil je minder cellulite, vet en een stevigere huid? Dan is een LPG Endermologie behandeling voor het lichaam iets voor jou. Met LPG-behandelingen is het mogelijk om de huid te verstrakken, vet te verminderen en cellulitis op bijvoorbeeld de benen te verminderen.

Met Endermologie stimuleren we de onderhuidse cellen om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Met het LPG apparaat is het mogelijk om gericht bepaalde gebieden te behandelen. De in- en uitrollende bewegingen zorgen ervoor dat we het bindweefsel kunnen stimuleren en de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel nieuwe stimulansen kunnen geven. Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het is een natuurlijk proces van de verwijdering van vetophopingen. Het maakt de huid weer gezond en sterk.

Wij bieden graag ondersteuning bij:

 • het verminderen van cellulitis
 • afbreken van plaatselijk vet
 • verstevigen van de huid
 • verminderen van littekens en striae
 • verbeteren van de doorbloeding

OPLOSSINGEN

LPG Endermologie Medical

Voor de operatie bereidt de endermologie medical techniek het weefsel voor en wordt het weefsel versoepeld om bijwerkingen en complicaties te beperken, de chirurgische ingreep te vergemakkelijken en zo de slaagkansen van de operatie te optimaliseren. Na de operatie zorgt de drainerende werking van de behandeling ervoor dat het oedeem en de blauwe plekken van de chirurgische ingreep sneller genezen.

Tegelijkertijd stimuleert de werking van de LPG-behandelingskop de cellen van de dermis om het weefsel weer soepel en elastisch te maken en het littekenproces te vergemakkelijken voor een volledige bewegingsvrijheid van de gewrichten en dit natuurlijk pijnloos en zonder bijwerkingen.

 • Lymfedrainage
 • Na ooglidcorrectie
 • Voor & na liposuctie
 • Na Facelift
 • Littekens & brandwondes
 • Zware benen
 • Spierspanning
 • Hoofdpijn

OPLOSSINGEN

Endermologie-behandeling van littekens of ingrepen.

Een litteken ontstaat na een wond. Een verdikt of trekkend litteken kan pijnlijk zijn of bewegingen beperken en het kan bovendien ontsierend zijn of een litteken nu groot of klein is, het kan een grote rol spelen in het dagelijks leven.

Alle soorten littekens kunnen behandeld worden met LPG. Denk aan recente littekens met kans op ontsteking of oude littekens na operatie of ongeval. De behandeling is gericht op het afvoeren van vocht en het versoepelen van het littekenweefsel.

Het doel van de behandeling is het verlichten van eventuele pijn, het versoepelen van het weefsel en het minder opvallend laten worden van het litteken.

OPLOSSINGEN

LPG behandeling bij chronische veneuze insufficiëntie

Vermoeide en pijnlijke benen, gezwollen enkels, verkleuringen en zichtbare aderen. Allen tekenen van een slechte bloedcirculatie. Door het LPG-apparaat worden de bloed- en lymfevaten gestimuleerd. Het bloed en het vocht blijft niet langer meer stilstaan in de benen, het vindt zijn weg weer terug zodat het afgevoerd kan worden.
Het resultaat is minder vermoeide benen en opgehoopt vocht. Doordat de aderen ontlast worden is er een verminderde kans op het ontwikkelen van nieuwe spataderen.

Ook wanneer er nog geen sprake is van een litteken kan endermologie toegepast worden. Voor een operatie bereidt de masserende techniek het weefsel voor en wordt het versoepeld. Dit vergemakkelijkt de chirurgische ingreep, optimaliseert daarmee de slaagkans en beperkt bijwerkingen en complicaties naderhand.

OPLOSSINGEN

Endermologische behandelingen tijdens en na overgewicht

Door de natuurlijke lipolyse (afbraak en afvoer van vetten) te stimuleren maakt de LPG vetten, voornamelijke de taaie gluteofemorale vetten bij vrouwen en buikvet bij mannen los. daarnaast wordt de huid verstevigd.

OPLOSSINGEN

LPG Endermologie medical (tijdens en na zwangerschap)

Tijdens de zwangerschap:
Om zware benen en waterretentie, veroorzaakt door de druk van de baarmoeder op de omliggende bloedvaten te behandelen. De behandeling staat bekend om haar drainerende werking en activeert de eliminerende functies en stimuleert de bloed en lymfecirculatie, waarbij bijna een liter water wordt gemobiliseerd voor onmiddellijk welzijn.

Na de zwangerschap:
Endermologie medical helpt om je silhouet van voor de zwangerschap terug te krijgen. Naast de afslankende werking strijkt de endermotherapie behandeling cellulitis glad, zelfs op de zones met fibrose en verstevigt het huidverslapping, die te wijten is aan de groei van het kind, door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren. Een complete behandeling om het silhouet opnieuw vorm te geven!

Om voordeel te halen uit de behandeling wacht je twee stabiele cycli nadat je menstruatie is teruggekeerd.

OPLOSSINGEN

Behandelplan LPG Endermologie

Het behandelplan wordt op jou persoonlijk afgestemd. Bij LPG endermologie bepaal je zelf welke zone(s) je binnen de gekozen tijd behandeld wil hebben, hier ben je geheel vrij in.

Naast de prijs van een behandeling komt een eenmalige aanschaf van een bodysuit van 28 euro. Het zorgt ervoor dat de kop van het apparaat beter over het lichaam glijdt, de huid niet beschadigd raakt en een optimale hygiëne verzekert.