LPG ENDERMOLOGIE

LPG Endermologie is vandaag de dag de bekendste en meest doeltreffende manier om komaf te maken met cellulite, huid verslapping en overtollige kilo’s. Met een LPG toestel (Cellu M6© integral, nieuwste toestel) wordt een diepe rolmassage uitgevoerd.
Deze behandeltechniek maakt verklevingen los en versoepelt het bindweefsel zodat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vocht en afvalstoffen doeltreffend worden afgevoerd. De behandeling is pijnloos en heeft een ontspannend effect.

Welke problemen worden opgelost?

 • Cellulite/sinaasappelhuid 
 • Huidverslapping 
 • Littekens door trauma
 • Pijnlijke spieren en gewrichten
 • Lipoedeem (vetophoping)
 • Oedeem (vochtophoping)
 • Striemen
 • Anti-aging 
 • Veneuze insufficiëntie

Huidveroudering: eerlijk is eerlijk we ontkomen er niet aan. Na verloop van tijd verzakt de huid, onze teint wordt minder en rimpels ontstaan. Bovendien hebben factoren als zon, stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak ook een grote invloed op de huid. Door middel van gezichtsendermologie, of ook wel een LPG Endermologie gezichtsbehandeling genoemd, gaan we de strijd aan tegen huidveroudering.

Met een LPG Endermologie gezichtsbehandeling of gezichtsendermologie zorgen we voor een mechanische stimulatie van de huidcellen. Op een natuurlijke en pijnloze wijze starten we het ontwakingsproces van deze cellen opnieuw.

De gepatenteerde behandelingskop van LPG oefent tijdens een behandeling microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en de hals. Zie het als een echte fitness voor de huid.

Aan de hand van een LPG Endermologie gezichtsbehandeling kunnen we diverse problemen of klachten verhelpen.

Met gezichtsendermologie behandelingen bieden we ondersteuning bij:

 • het verminderen van Rimpels
 • verhelderen van de teint 
 • verstevigen van de huid 
 • verminderen van een dubbele kin

Wilt u minder cellulite, vet en een stevigere huid? Dan is een LPG Endermologie behandeling voor het lichaam iets voor u. Met LPG behandelingen is het mogelijk om de huid te verstrakken, vet te verminderen en cellulite op bijvoorbeeld de benen te verminderen.

Met Endermologie stimuleren we de onderhuidse cellen om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Met het LPG apparaat is het mogelijk om gericht bepaalde gebieden te behandelen. De in- en uitrollende bewegingen zorgen ervoor dat we het bindweefsel kunnen stimuleren en de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel nieuwe stimulansen kunnen geven. Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het is een natuurlijk proces van de verwijdering van vetophopingen. Het maakt de huid weer gezond en sterk.

 

Door middel van LPG Endermologie lichaamsbehandelingen is het mogelijk om diverse problemen of klachten te verminderen of te verhelpen.

Wij bieden graag ondersteuning bij:

 • het verminderen van cellulite 
 • afbreken van plaatselijk vet
 • verstevigen van de huid 
 • verminderen van littekens en striae
 • verbeteren van de doorbloeding 

Voor de operatie bereidt de endermologie medical techniek het weefsel voor en wordt het weefsel versoepeld om bijwerkingen en complicaties te beperken, de chirurgische ingreep te vergemakkelijken en zo de slaagkansen van de operatie te optimaliseren.
Na de operatie zorgt de drainerende werking van de behandeling ervoor dat het oedeem en de blauwe plekken van de chirurgische ingreep sneller genezen.

Tegelijkertijd stimuleert de werking van de LPG-behandelingskop de cellen van de dermis om het weefsel weer soepel en elastisch te maken en het littekenproces te vergemakkelijken voor een volledige bewegingsvrijheid van de gewrichten en dit natuurlijk pijnloos en zonder bijwerkingen.

 • Lymfedrainage 
 • Na ooglidcorrectie 
 • Voor & na liposuctie 
 • Na Facelift
 • Littekens & brandwondes 
 • Zware benen 
 • Spierspanning
 • Hoofdpijn

Een litteken ontstaat na een wond. Een verdikt of trekkend litteken kan pijnlijk zijn of bewegingen beperken. hij kan bovendien ontsierend zijn. Of een litteken nu groot of klein is, het kan een grote rol spelen in het dagelijks leven. 

Alle soorten littekens kunnen behandeld worden met LPG. Denk aan recente littekens met kans op ontsteking of oude littekens na operatie of ongeval. de behandeling is gericht op het afvoeren van vocht en het versoepelen van het littekenweefsel. 

het doel van de behandeling is het verlichten van eventuele pijn, het versoepelen van het weefsel en het minder opvallend laten worden van het litteken. 

vermoeide en pijnlijke benen, gezwollen enkels, verkleuringen en zichtbare aderen. Allen tekenen van een slechte bloedcirculatie. Door het LPG apparaat worden de bloed- en lymfevaten gestimuleerd. Het bloed en het vocht blijft niet langer meer stilstaan in de benen, het vindt zijn weg weer terug zodat het afgevoerd kan worden. het resultaat is minder vermoeide benen en opgehoopt vocht. Doordat de aderen ontlast worden is er een verminderde kans op het ontwikkelen van nieuwe spataderen. 

ook wanneer er nog geen sprake is van een litteken kan endermologie toegepast worden. Voor een operatie bereid de masserende techniek het weefsel voor en wordt het versoepeld. dit vergemakkelijkt de chirurgische ingreep, optimaliseert daarmee de slaagkans en beperkt bijwerkingen en complicaties naderhand.

Door de natuurlijke lipolyse (afbraak en afvoer van vetten) te stimuleren maakt de LPG vetten, voornamelijke de taaie gluteofemorale vetten bij vrouwen en buikvet bij mannen los. daarnaast wordt de huid verstevigd. 

Tijdens de zwangerschap:

Om zware benen en waterretentie, veroorzaakt door de druk van de baarmoeder op de omliggende bloedvaten te behandelen. De behandeling staat bekend om haar drainerende werking en activeert de eliminerende functies en stimuleert de bloed en lymfecirculatie, waarbij bijna een liter water wordt gemobiliseerd voor onmiddellijk welzijn.

Na de zwangerschap:

Endermologie medical helpt om uw silhouet van voor de zwangerschap terug te krijgen. Naast de afslankende werking strijkt de endermotherapie behandeling cellulite glad, zelfs op de zones met fibrose en verstevigt het huidverslapping, die te wijten is aan de groei van het kind, door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren. Een complete behandeling om het silhouet opnieuw vorm te geven !

Om voordeel te halen uit de behandeling wacht u twee stabiele cycli nadat uw menstruatie is teruggekeerd.

Het behandelplan wordt op jou persoonlijk afgestemd. Bij LPG endermologie bepaal je zelf welke zone(s) je binnen de gekozen tijd behandeld wil hebben, hier ben je geheel vrij in. 

Naast de prijs van een behandeling komt een eenmalige aanschaf van een bodysuit van 28 euro. Het zorgt ervoor dat de kop van het apparaat beter over het lichaam glijdt, de huid niet beschadigd raakt en een optimale hygiëne verzekert.